Logo Taarten Tatyana
Logo Taarten Tatyana
  • by:
  • 15/12/2021
  • Categorie: kids

Disney Magical world 2


Zoals jullie vast wel al weten ben ik een enorm fan van alles Disney. Dus toen ik dit nieuwste spelletje in mijn bus kreeg was ik dan ook onmiddellijk dolenthousiast om het aan jullie te kunnen voorstellen! Disney Magical world 2 is een spelletje voor op de Nintendo Switch en bevat naar mijn mening sommige van de mooiste graphics en scenes die ik bij een videospel al gezien heb. Samen met je favoriete karakters kan je tal van leuke avonturen en uitdagingen aangaan. Het enige minpuntje aan dit spelletje? Het spelletje is alleen beschikbaar in het engels + kunnen lezen is wel echt een must om het te spelen.

Contacteer me

Wil je me contacteren voor een aanvraag of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met me op.

400K+
37K+
50K+

Privacy  |  Cookies  |  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden  |  BE 0644.681.893