Logo Taarten Tatyana
Logo Taarten Tatyana
  • by:
  • 2/11/2021
  • Categorie:

Het nieuwste spelletje van Peppa Pig


Ding Dong. Daar ging onze deurbel weer. Van onze postbode kregen wij een grote doos in onze handen gestopt en mijn zoontje wist direct dat er iets voor hem in zat. Popelend stond hij te trappelen tot ik de doos open deed. Ding Dong. Daar ging onze deurbel weer. Van onze postbode kregen wij een grote doos in onze handen gestopt en mijn zoontje wist direct dat er iets voor hem in zat. Popelend stond hij te trappelen tot ik de doos open deed. Uit de verpakking haalde ik een grote doos van Peppa Big! Je kent haar wel het vrolijke ondeugende roze varkentje dat je ziet voorbij komen op NickJr. Samen met haar papa, mama en broertje George beleeft ze de leukste avonturen.

Wil jij het nieuwste spelletje van Peppa Big ontvangen?

In de grote doos zat een complete garen kit met handleiding hoe je zelf een Peppa Big tasje maakt. Daarbij kregen wij ook het nieuwste spelletje voor de Nintendo Switch. Logan, mijn zoontje, kon niet wachten om hem in te pluggen! Bij het beginscherm mocht hij zijn eigen karaktertje samenstellen. Van haarkleur tot outfit alles kan je zelf kiezen. Vervolgens loopt jouw karaktertje dan het complete spelletje naast Peppa als haar nieuwe vriendje. Wat maakt dit spelletje zo leuk? Het is heel eenvoudig! Doorheen het spelletje moet je enkel lopen met de joystick en regelmatig op 1 knop duwen. Een ideaal starterspelletje dus voor de allerkleinsten!

Bovendien is het ook volledig in het Nederlands en is het allemaal heel kindvriendelijk met veel kleur en leuke activiteiten zoals schaatsen, een ballonvaart, op bezoek bij oma en opa,… 

Dit spelletje is verkrijgbaar op de Nintendo Switch en de PS4. Plus ik mag er hiervan 3 weggeven! Wil je graag weten hoe? Kijk dan snel even op mijn Instagram pagina !

Contacteer me

Wil je me contacteren voor een aanvraag of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met me op.

400K+
37K+
50K+

Privacy  |  Cookies  |  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden  |  BE 0644.681.893